Impulsem la vela de competició des de Barcelona a través de la divulgació, l’esport i la innovació. Descobreix la FBCN >

LA FBCN EN EL SALÓ NÀUTIC 22: NOU NOM, UN GRAN INTERÈS PER COPA AMÈRICA I EL SEU LLEGAT, A MÉS DE LES ACTIVITATS FORMATIVES QUE OFEREIX LA FUNDACIÓ.

Aquesta edició del Saló Nàutic ha estat la gran oportunitat de la FNOB de donar a conèixer al sector nàutic el seu nom, el seu paper en la coordinació de l’organització de la 37a Copa Amèrica i els projectes de llegat que en romandran. Una edició més i gràcies al suport de l’organització del Saló Nàutic, la FBCN ha pogut apropar als aficionats l’oferta formativa de cursos i tallers pràctics per apropar-se a la vela oceànica i d’altura. L’activitat de la Base Mini també hi ha estat present, així com les propostes de col·laboració amb escoles de la zona.

En aquesta ocasió, la FBCN ha acudit a la cita del Moll de la Fusta amb tres vaixells de competició, dos minis i un IMOCA, el vaixell escola que ha fet sortides diàries que han estat un èxit de convocatòria. A més a més, també s’ha pogut veure de primera mà La Nona, el Mini construït íntegrament a la FBCN, i conèixer el projecte d’una de les nostres ministes, l’Aina Bauza, que el pròxim 2023 participarà en la regata Mini Transat

Per altra banda, també hem informat sobre la nostra oferta formativa, tant pel que fa als cursos i tallers pràctics que desenvolupem, entre els quals destaquen els de routage i meteorologia, motors dièsel i cordatge nàutic, com de les col·laboracions amb escoles de la ciutat per apropar la navegació a vela als seus estudiants.

Els visitants del saló també han pogut assistir a la Taula rodona: Regates femenines i juvenils a la Copa Amèrica de Vela, entre els regatistes Natalia Via-Dufresne i Guillermo Altadill. La taula rodona ha estat organitzada a l’estand del Port Olímpic de Barcelona i ha comptat amb la participació d’Ignasi Armengol, nou Director General de la Fundació Barcelona Capital Nàutica. 

Finalment, la FBCN també ha comptat amb la visita institucional a l’estand de les autoritats amb el Director General de la FBCN, Ignasi Armengol. Per l’estand han passat autoritats com el Rei d’Espanya, Felip VI; el Primer Tinent d’Alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; el nou Conseller de Territori, Juli Fernández; el President del Port de Barcelona, Damià Calvet; el Director General del Port de Barcelona, José Alberto Carbonell; el President del Saló Nàutic, Luís Conde; la Directora de la Copa Amèrica a Barcelona, Leslie Ryan; la Vicepresidenta de la Copa Amèrica, Aurora Catà, entre molts altres.

Una edició molt satisfactòria per a la FBCN, per la Copa Amèrica i per a Base Mini, que ha contribuït, i molt, a difondre la nostra feina i a apropar més aficionats a la vela oceànica.

FBCN-COM
Author: FBCN-COM

ca