Gran participació dels regatistes catalans als Jocs Olímpics de París

Els Jocs Olímpics de París 2024 han arribat al seu final per als regatistes catalans, deixant un balanç ple de moments d’intensitat i emoció.

Jordi Xammar i Nora Brugman han obtingut un diploma olímpic en la classe 470, gràcies a una destacada quarta posició. Tot i lluitar amb determinació en una complicada Medal Race, les circumstàncies no van estar al seu favor, deixant-los a les portes del podi. Malgrat això, cal recordar que són els actuals campions del món i d’Europa, i que les condicions meteorològiques desfavorables a Marsella, amb poc vent durant tota la setmana, no van ajudar-los a mostrar tot el seu potencial.

Phil Walter / Getty Images

Per la seva banda, Gisela Pulido ha finalitzat en dotzena posició en la disciplina de Formula Kite. Tot i no poder accedir a la Medal Series, la seva participació ha estat exemplar, demostrant la seva capacitat per competir al màxim nivell en una disciplina tan exigent.

EFE

A més, l’èxit de Florian Trittel i Diego Botín, que van aconseguir la medalla d’or en la classe 49er la setmana passada, posa punt final a la participació catalana en aquests Jocs amb gran satisfacció i orgull.