ànima de mar

Viu l’aventura dels Mini 6.50 en primera persona!

Cada fotografia d’aquesta exposició és una finestra a l’esperit humà, a la fragilitat i fortalesa que conviuen en els navegants, i al crida eterna del mar com un espai d’aventura i autodescobriment.


L‘exposició

“Ànima de Mar, l’aventura dels Mini 6.50” és una exploració íntima de l’esperit humà darrere del somni de creuar l’Atlàntic. A través dels objectius de dos fotògrafs i navegants, Cédric Widmer i Nicolò Gamenara, l’exposició ofereix una perspectiva personal i sense filtres sobre la vida a Base Mini Barcelona i les regates Mini al Mediterrani. La sèrie fotogràfica ens porta al nucli mateix de la navegació en solitari, celebrant les petites però profundes històries que neixen a Base Mini Barcelona, on sorgeixen somnis ambiciosos de conquerir l’oceà obert.

Des de l’humanitat dels navegants, amb moments plens d’emoció, mirades carregades de determinació, mans marcades per l’esforç, somriures de camaraderia a l’enfrontament amb el mar, des de la calma fins a vents furiosos, les imatges retraten els alts i baixos de la vida al mar.


esport
superació
ànima

Al Club Vela de Palamós

Del 12 al 16 de febrer

Accés gratuït

La Base Mini

La Base Mini Barelona és el major centre d’entrenament de la Classe Mini 65.0 al Mediterrani. Fundat el 2012, ara té la seva seu al BISC, al costat del Port Fòrum, on 20 navegants entrenen amb els seus propis vaixells per a preparar-se per a la propera temporada de regates i, en última instància, per a la Mini Transat.

Però Base Mini Barcelona és més que un centre d’entrenament: és una família. Un lloc on els navegants s’exigeixen al màxim, aprenen junts i es donen suport mútuament en cada revés i cada victòria. Perquè, al final, la navegació en solitari pot ser un repte individual, però ningú arriba lluny sense el suport d’una comunitat.



Navegant cap a la Mini Transat

La Mini Transat és un regata en solitari a través de l’Atlàntic. Partint des de Les Sables-d’Olonne, com la famosa Vendée Globe, els competidors emprenen un viatge implacable: la primera etapa s’estén per més de 1.000 milles fins a les Canàries i després d’una escala a La Palma, comença la veritable prova: una travessia ininterrompuda de 2.700 milles fins a Guadalupe.

En una era de comunicació instantània, els participants creuen l’Atlàntic gairebé sense connexió. Sense internet per satèl·lit ni actualitzacions meteorològiques en temps real. Només una ràdio VHF per contactar amb vaixells propers i una emissió d’ona mitjana amb informes meteorològics i classificacions diàries. És una prova de pura perícia marina, on l’estratègia i l’instint valen més que la tecnologia.


Notícies sobre l’exposició

No hi ha notícies.

en col·laboració amb: